Οι τούρκοι απειλούν ότι θα μας κατακτήσουν!

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε τα εξής από σύμβουλο του Ερντογαν που αποκαλύπτει πως η Τουρκία αναπτύσσει πυραύλους για κατακτήσεις:

Μεσούτ Χακκί Τζασίν (μέλος του προεδρικού συμβουλίου για την Ασφάλεια και την Εξωτερική Πολιτική) : Στην Τουρκία υπάρχει μία πολύ σημαντική ρήση του Τσάρου: “Σε κάθε μέρος του κόσμου υπάρχουν σκυλιά που θα μας υπηρετήσουν¨. Οπότε η Τουρκία θα βγάλει χρήματα από την τσέπη της. Όποιος μπορεί να μας υπηρετήσει (θα νοικιαστεί). Χρειαζόμαστε για παράδειγμα έναν μηχανικό ατομικής ενέργειας; Θα έρθει στην Τουρκία.

Χρειαζόμαστε κάποιον μηχανικό αεροσκαφών. Η Τουρκία θα φέρει τον καλύτερο μηχανικό σε αυτήν την μηχανή. Θυμηθείτε το πώς η Τουρκία απήγαγε τον Ορμπάν (Ούγγρος μηχανικός πυροβολικού στη διάρκεια πολιορκίας της Κωνσταντινούπολης) μπροστά στα μάτια της βυζαντινής υπηρεσίας πληροφοριών. Κάναμε το πυροβολικό με τον μηχανικό Ορμπαν. Πού ζεις εσύ ; Ζεις στην Κωνσταντινούπολη χάρη στον Οθωμανό σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή.
Η Τουρκία λοιπόν που ανέπτυξε τότε το πυροβολικό του κατακτητή δεν μπορεί σήμερα να αναπτύξει τους πυραύλους του κατακτητή ; Γιατί νομίζεις τα πλοία εν προκειμένου ονομάστηκαν με τα ονόματα των Οθωμανών σουλτάνων Φατίχ, Γιαβούζ και Σελίμ. Εδώ υπάρχει ένα μήνυμα. Οι Τούρκοι έρχονται άλλα έρχονται για τα καλά. Έρχονται με την οικονομία τους με την ανθρώπινο δυναμικό τους και με το know how. Οι άλλες χώρες ζηλεύουν τα drones που κατασκευάζουμε. Λέω λοιπόν ότι αν δουλέψεις μπορείς να τα πετύχεις το ίδιο καλά. “.

Ο Τούρκος αξιωματούχος και σύμβουλος του Ερντογάν εν προκειμένω μιλά καθαρά (πιο καθαρά δεν γίνεται) για επέκταση και για κατακτήσεις. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, η άθλια πολιτική τάξη μας, έχει ως μεγάλα ντέρτια τον ρατσισμό, την ομοφοβία και την κλιματική αλλαγή…

tourkikanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ