Κυβέρνηση ψεκασμένων! Απίστευτη δήλωση Χρυσοχοΐδη για τον κορονοϊό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την κυβέρνηση. Μετά τον πρωθυπουργό που φαίνεται να πιστεύει ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται από το …wifi και το YouTube, έχουμε νέο χτύπημα.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιλώντας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «τεντιμπόηδες» στο Real FM, υποστήριξε ότι ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται σε εξωτερικό χώρο!

Δηλαδή οι κινέζοι που είχαν μαντρώσει όλο τον κόσμο και είχαν κάνει υποχρεωτική τη μάσκα και στην ελάχιστη εξωτερική έξοδο δεν ήξεραν, οι επιστήμονες δεν ξέρουν, η λοιμωξιολόγοι δεν ξέρουν, αλλά ξέρει ο Χρυσοχοΐδης!

C03A224B 712D 4D3E 877E 0F695067475A
Δήλωση Χρυσοχοΐδη

Η ακριβής δήλωση του Χρυσοχοΐδη:

Για τις εικόνες συνωστισμού αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας, πολλοί εκ των οποίων καταγράφηκαν σε βίντεο χωρίς μάσκες, είπε πως “οι άνθρωποι που αναπτύχθηκαν στο Πολυτεχνείο, φορούσαν όλοι μάσκες, ήταν αραιά ο ένας από τον άλλον βάσει οδηγίας που δόθηκε και ήταν έξω. Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός, Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους. Γίνονται τα πάντα και λαμβάνονται πολύ αυστηρά μέτρα και υπάρχουν εντολές προς τους διοικητές των υπηρεσιών για την τήρηση των μέτρων.

Τι μας κρύβει ο Κυριάκος για την πανδημία;

Έχουμε από την μία τον έναν να φοράει μάσκα επειδή βλέπει YouTube. Στο λάπτοπ του. Έχουμε τον άλλον να υποστηρίζει ότι ο ιός δεν μεταδίδεται σε εξωτερικό χώρο. Έχουμε μακράν την πιο ψεκασμένη κυβέρνηση της ιστορίας. Θα ήταν κωμικοί άμα δεν ήταν επικίνδυνοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ