Περίεργη αναφορά Μητσοτάκη σε εκλογές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περίεργη, διπλή αναφορά στις «επόμενες εκλογές» επέλεξε να κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Παρασκευής, μιλώντας σε Ελληνες που έχουν φύγει στο εξωτερικό.

Προφανώς ο πρωθυπουργός, όταν επιλέγει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να αναφερθεί δύο φορές σε εκλογές, δεν το κάνει τυχαία. Δείχνει ότι κάτι έχει στο μυαλό του και ότι «στέλνει μηνύματα».

Τώρα, εάν τα μηνύματα αφορούν τη συμπολίτευση, την αντιπολίτευση ή αρχίζει την εξοικείωση του ελληνικού λαού με το ενδεχόμενο να πάει σε εκλογές σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό είναι κάτι που μόνον ο ίδιος ο πρωθυπουργός το γνωρίζει.

Η πρώτη αναφορά του σε εκλογές έγινε όταν, κάνοντας λόγο για τις αλλαγές που γίνονται στη χώρα μας, σημείωσε ότι η κριτική που δέχεται η κυβέρνηση δεν είναι να μην κάνει αυτά που κάνει, αλλά να τα κάνει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Φράση που κάποιοι θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν ως «αιχμή» κατά ορισμένων υπουργών. Συνέχισε λέγοντας: «Προφανώς και πιστεύουμε ότι, εφόσον τα καταφέρουμε καλά, θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές».

Ο πρωθυπουργός δεν έμεινε εκεί, αλλά επέλεξε να υπενθυμίσει -σε νεκρό χρόνο- στους συνομιλητές του από το εξωτερικό ότι έχουν τη δυνατότητα «από τις επόμενες εκλογές» να ψηφίσουν από τον μόνιμο τόπο ή τον τόπο διαμονής τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ