Προϊόντα πολυεθνικών διαφημίζονται στις τουρκικές σειρές προπαγάνδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ορισμένες πολυεθνικές – μεγαθήρια, όπως η  Procter & Gamble Hellas, επιμένουν να ξοδεύουν τα χρήματα των πελατών τους (η διαφημιστική δαπάνη συμπεριλαμβάνεται στην τιμή πώλησης των προϊόντων), ενισχύοντας με διαφημιστικό χρήμα την τουρκική προπαγάνδα σε πανελλαδική εμβέλεια.

Έτσι τον Νοέμβριο, η παραπάνω πολυεθνική-μεγαθήριο πλήρωσε από την τσέπη των πελατών της εκατόν δώδεκα διαφημιστικά μηνύματα στην εκπομπή τουρκικής προπαγάνδας του ΣΤΑΡ για τα εισαγόμενα προϊόντα της Pampers, Fairy, Always, Ariel, Oral-B, Vicks, Pantene, Swiffer, Lenor και Fixodent. Τον αμέσως προηγούμενο μήνα, είχε πληρώσει άλλα 130 διαφημιστικά μηνύματα στην τηλεοπτική σειρά τουρκικής προπαγάνδας η οποία τον Οκτώβριο συγκέντρωσε συνολικά την οικονομική ενίσχυση 815 συνολικά διαφημίσεων!

Όπως ήταν φυσικό τον Νοέμβριο 2020, τέσσερα από τα πέντε εισαγόμενα προϊόντα που βρέθηκαν στην ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ, ήταν της Procter & Gamble Hellas (Pampers, Always, Fairy, Ariel).

Δυστυχώς για τα προϊόντα της ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 υπάρχουν στην αγορά αντίστοιχα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, φέρουν στην συσκευασία τους την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ», είναι φθηνότερα, διακρίνονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και δεν διαφημίζονται στην τουρκοσειρά. Η συνέχεια εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ