Ε-τε-λεί-ω-σε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρακολουθώντας την σημερινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ, εκεί γύρω στις 8 και 10 το πρωΐ, έμαθα κάτι που δεν φανταζόμουν.

Έμαθα ότι ο συμπαθής κατά τα άλλα παρουσιαστής, έχει την δυνατότητα να κάνει προσλήψεις στο Δημόσιο ή τουλάχιστον να εισηγείται προσλήψεις στους αρμοδίους υπουργούς και εν προκειμένω στον υπουργό Υγείας, κ. Κικίλια.

Έτσι λοιπόν, στην εκπομπή «Καλημέρα», προσκεκλημένος, μεταξύ άλλων, ήταν και ο κ. Νικόλαος Καπραβέλος, Διευθυντής της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος ανάφερε ότι, μεσούσης της πανδημίας, η κλινική του δεν έχει στελεχωθεί αφού υπάρχει κενή θέση ιατρού.

Στο σημείο αυτό ο Γιώργος Αυτιάς, πήρε τον λόγο και με αποφασιστικό ύφος τον διαβεβαίωσε : «μέχρι το (επόμενο) Σάββατο θα έχει καλυφθεί η θέση. Σας δίνω τον λόγο μου».

Δεν γνωρίζω γιατί τα συναρμόδια υπουργεία καθυστερούν την διαδικασία κάλυψης κενών θέσεων και εν προκειμένω στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Όμως τα λόγια και ο τρόπος που ο Γιώργος Αυτιάς διαβεβαίωσε τον Διευθυντή της ΜΕΘ ότι σε μια εβδομάδα θα έχει καλυφθεί η θέση, μου έφεραν στο νού την εξαιρετική κωμωδία «Στουρνάρα 288» και τον θρυλικό βουλευτή Καλοχαιρέτα, που διαβεβαίωνε τους ψηφοφόρους του σχετικά με τα διάφορα αιτήματά τους ότι: «Ε-τε-λεί-ω-σε»

Δ.Μ. filotimia.blogspot.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ