Κλοπή θυρίδων: Εκνευρίστηκε το πανελλήνιο με τον Ευαγγελάτο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτα γεγονότα πριν από λίγο στην ενημερωτική εκπομπή του Mega που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Το θέμα της είδησης ήταν η μεγάλη κλοπή τεσσάρων θυρίδων γνωστών οικογενειών από τράπεζα στην Αθήνα. Μία πολύ σκοτεινή υπόθεση για την οποία διερευνάται όπως είναι επόμενο η εμπλοκή τραπεζικών υπαλλήλων.

Εμφανίζεται λοιπόν ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος αρχίζει να αναφέρει ένα παρόμοιο συμβάν – πραγματικό θρίλερ – που είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη. Μία ιστορία που όπως είναι φυσικό ο περισσότερος κόσμος την αγνοεί. Και τότε ο Ευαγγελάτος άρχισε να τον διακόπτει, την ώρα που ο Λαμπρόπουλος έλεγε την συγκλονιστική ιστορία, λέγοντας «το ξέρω, το ξέρω»! Με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να μην μπορούν να ακούσουν τι έλεγε ο αστυνομικός συντάκτης!

Μιλάμε για ένα από τα πιο εκνευριστικά επεισόδια που έχουν γίνει στην ελληνική τηλεόραση. Καθώς ο τηλεθεατής περίμενε για να ακούσει μία πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία, και άκουγε τον Ευαγγελάτο να διακόπτει τον αστυνομικό συντάκτη, επειδή ο ίδιος την γνώριζε!

Κάποιος να πει στον κύριο Ευαγγελάτο ότι ο Λαμπρόπουλος δεν βγήκε στο παράθυρο για να ενημερώσει τον ίδιο, αλλά τους τηλεθεατές που έβλεπαν την εκπομπή! Έλεος πια!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ