4/08/2021

Μαχαιροβγάλτες οι κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στο ΑΤ Κολωνού!

Τεράστιες πλέον οι ευθύνες του Χρυσοχοΐδη που δεν μπορούν να συγκαλυφθούν. Τα αστυνομικά τμήματα είναι στο έλεος των κουκουλοφόρων.

Μαλιστα οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει και την οργή του κόσμου καθώς ο υπερβάλλον ζήλος που έχουν επιδείξει στα πρόστιμα για τον Κορωνοϊο πχ πρόστιμα σε χήρες έξω από τα νεκροταφεία, έχει δημιουργήσει ένα επιπλέον ρήγμα αναμεσα στην κοινωνία και τα οργανα της τάξης.

Οι πέντε αστυνομικοί που τραυματίστηκαν έσωσαν στην κυριολεξία το Αστυνομικό Τμήμα! Οι κουκουλοφόροι ήθελαν να εισβάλουν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των αστυνομικών, οι κουκουλοφόροι που ήταν προμετωπίδα της επίθεσης κρατούσαν στρατιωτικά μαχαίρια!

Οι άνδρες της ομάδας Δίας που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με 80 κουκουλοφόρους οπλισμένους ακόμα και με μαχαίρια. Με αποτέλεσμα και οι πέντε να τραυματιστούν και να διακομισθούν στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Οι δύο εξ’αυτών είναι σοβαρότερα.

Καταλαβαίνουμε τι θα συνέβαινε εάν οι κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει μέσα στο ΑΤ Κολωνού. Αυτά τα γεγονότα πάντως είχαν να συμβούν εδώ και δεκαετίες, και μάλιστα σε πολύ διαφορετικές συνθήκες. Είναι αδιανόητο 80 οπλισμένοι κουκουλοφόροι να κάνουν βόλτα ανενόχλητοι και να φτάνουν στο ΑΤ Κολωνού. Και αν δεν υπήρχαν οι πέντε ήρωες αστυνομικοί, τα πράγματα τώρα θα ήταν απολύτως ανεξέλεγκτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ