Σάλος με την βίλα του Τσίπρα. Όχι με την παγκόσμια πρωτιά σε νεκρούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ότι ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στους δημοσιογράφους του σήμερα. Όταν αποκαλύπτεται ότι η Ελλάδα εδώ και πολλές ημέρες είναι πρωταθλήτρια κόσμου σε θανάτους κατά αναλογία πληθυσμού, αλλά υπάρχουν έλληνες δημοσιογράφοι που ασχολούνται με την βίλα που νοίκιασε ο Τσίπρας, τότε ηθελημένα αμαυρώνουν την εικόνα τους και της δημοσιογραφίας γενικότερα.

018232A7 AB5B 40D7 8422 65EEEDD5871F
Τα στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς

Φυσικά ξέρουμε ότι ήταν εντολή του αφεντικού να καλυφθεί η πραγματικότητα και να ξεκινήσει μία γελοία προπαγάνδα. Υπάρχουν όμως και δουλειές που είναι ντροπή. Θα μπορούσαν για παράδειγμα οι πανελίστες να αρχίσουν να βήχουν, να παριστάνουν ότι έχουν δέκατα και να μην συμμετέχουν.

Εκείνο που τρομάζει περισσότερο είναι το γεγονός ότι δεν μειώνεται ο αριθμός των διασωληνωμένων στα νοσοκομεία (600) και των θανάτων (101 το τελευταίο 24ωρο), με τις απώλειες για την Ελλάδα σε ανθρώπινες ζωές να έχουν φθάσει τις 3.003. Ο μηχανισμός καθημερινής αλλά και σε πραγματικό χρόνο (real time) παρακολούθησης της εξάπλωσης της πανδημίας παγκοσμίως από το φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο Johns Hopkins έδωσε μάλιστα προχθές στη δημοσιότητα την καταγραφή (διάγραμμα κάτω) που φέρνει την Ελλάδα πρώτη παγκοσμίως σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά. Σε ανάλογη καταγραφή η Ελλάδα ήταν πρώτη σε θανάτους και την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία αφού για 2-3 εβδομάδες οι απώλειες ανθρώπινων ζωών στη χώρα αμς είναι αναλογικά (με τον πληθυσμό) μεγαλύτερες από πολλές άλλες χώρες. (Πηγή Libre)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ