Οι καινοτομίες των μηχανικών του Πολεμικού μας Ναυτικού που έδωσαν ζωή στα υποβρυχια 214

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γερμανική εταιρεία ζητούσε 60.000 ευρώ για ένα τροφοδοτικό, το οποίο θα έπαιρνε μήνες για να παραδοθεί. Τελικά, οι τεχνικοί του ΠΝ κατάφεραν να το κατασκευάσουν μόνοι τους σε μία μόλις ώρα με εφόδια που αγόρασαν από την εγχώρια αγορά με κόστος λιγότερο από 1.500 ευρώ.

BC841B68 295C 4907 B4DD A3621224E755

Αυτό μόνο είναι ειναι παράδειγμα για τις ικανότητες του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων μας που όταν αξιοποιηθεί σωστά και του δοθούν οι δυνατότητες μεγαλουργεί.

Το θέμα αναδείχτηκε απο την εφημερίδα Καθημερινή και δικαιώνει απόλυτα το Ολυμπία, που από την πρώτη στιγμή είχε αναλύσει το σκάνδαλο των υποβρυχίων, ποιοι επιχείρησαν να αφήσουν την Ελλάδα χωρίς υποβρύχια ενώ τα είχε χρυσοπληρώσει και πως εντέλει το Πολεμικό Ναυτικό με πρωτοβουλία του ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, στην αρχή με τον Αβραμόπουλο και μετά με τον Καμμένο, διόρθωσαν και τα υποβρύχια που έγερναν και τα μετέτρεψαν σε υπερόπλα.

Αγνοώντας τους εκβιασμούς του Σάφα, των Γερμανών που ενώ είχαν αρπάξει δισεκατομμύρια μας είχαν εγκαταλείψει στην τύχη μας, υποκαθιστώντας επάξια μεγάλες πολεμικές βιομηχανίες.

Συνεχιστε την ανάγνωση. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ