13/06/2021

Τώρα: Συντριπτικό χτύπημα κατά εμπόρων ναρκωτικών με δεκάδες συλλήψεις!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έφοδος κατά πολυπλόκαμου εγκληματικού συστήματος, στα πρότυπα των Ηνωμένων Πολιτειών! Συνεργασία διαφόρων κλάδων της ΕΛΑΣ με απόλυτη μυστικότητα και ακρίβεια!
Σε μία εξαιρετικά σπάνια για τα ελληνικά δρώμενα επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, γίνεται αυτή τη στιγμή γενικευμένη επιχείρηση κατά ευρύτατου κυκλώματος διακίνησης σκληρών ναρκωτικών που δρα κυρίως στην Δυτική Αττική. Αυτή τη στιγμή διεξάγονται επιχειρήσεις στην Αγία Βαρβάρα, στο Αιγάλεω, στο Ίλιον, στους Αγίους Αναργύρους και στις Αχαρνές, αλλά και σε περιοχές του Πειραιά, στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα.

Έχουν πραγματοποιηθεί έφοδοι σε πάνω από 15 σπίτια και χώρους απόκρυψης ναρκωτικών στις ως άνω περιοχές. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 17 άτομα και έχουν κατασχεθεί ποσότητες μεγαλύτερες του 1 kg κοκαΐνης, άγνωστος αριθμός δίσκων “ecstasy”, μεγάλα χρηματικά ποσά ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών.

Οι ενέργειες γίνονται στα πρότυπα των Ηνωμένων Πολιτειών, με τη συμμετοχή πολλών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ καθώς και των ΕΚΑΜ. Όπως φαίνεται είχε προηγηθεί ενδελεχής έρευνα προκειμένου οι ενέργειες να είναι ακαριαίες και στοχευμένες.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ διενεργείται προανάκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ