Εμπρός στο δρόμο της ανεμελιάς….Σκρέκας-Πέτσας μετά συζύγων στην Πάρνηθα! (φώτο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως περνούν τις μέρες της καραντίνας δυο υπουργοί της Κυβέρνησης; Με πολλή δουλειά και με… περιπάτους στο βουνό, όταν τους δίνεται η δυνατότητα, για να χαλαρώσουν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο δικός μας, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας στην Πάρνηθα για να αναπνεύσουν καθαρό αέρα. Το έκαναν από πάντα, ως καλοί γείτονες, το κάνουν και τώρα.

skrekas petsas

Σε μια από τις τελευταίες τους εξορμήσεις τους δε, τους συνόδευσαν και οι σύζυγοί τους, Βάσω και Ειρήνη, οι οποίες διακρίνονται σε πρώτο πλάνο στη φωτό του trikalavoice.gr , ενώ Πέτσας και Σκρέκας έχουν φύγει… πολύ μπροστά συζητώντας περί πολιτικής και άλλων!…

Υ.Γ

Αγώνα δρόμου κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, (πλέον και κυριολεκτικά) προκειμένου να δικαιολογήσει τις βόλτες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, μιάμιση ώρα μακριά από το σπίτι του.

Μια μέρα πριν τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, ο Στέλιος Πέτσας, φόρεσε τη φόρμα του και πήγε για άσκηση μαζί με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα. Το Μαξίμου όπως φαίνεται έστειλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να «ξεπλύνει» την ανεμελιά του Μητσοτάκη, με αυστηρή οδηγία να φορά μάσκα. Έτσι, Πέτσας και Σκέκρας πόζαραν κρατώντας μάλιστα τεράστιες αποστάσεις ακόμα και με τις ίδιες τους τις συζύγους!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ