Ένα μεγάλο μπράβο στην Όλγα Κεφαλογιάννη που διέσυρε υποτακτικούς και υπεράσπισε την τιμή της πολιτικής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε όλον αυτόν τον ευτελισμό της πολιτικής που ζήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα αναφορικά με την φωτογράφιση του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, ξεχώρισε μόνο μια φωνή. Δυστυχώς. Διότι η φωνή της Όλγας Κεφαλογιάννη είναι η φωνή της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που φαίνεται ότι έχει σιωπήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η κακοφωνία που ξεκίνησε με την προσπάθεια του κυβερνητικού εκπροσώπου να κάνει το μαύρο – άσπρο και να υποτιμήσει την νοημοσύνη των πολιτών, συνοδεύτηκε από αντίστοιχες δηλώσεις άλλων στελεχών του κόμματος Μητσοτάκη, τα οποία ήρθαν ως ουρανοκατέβατοι στην παράταξη, προερχόμενοι οι περισσότεροι από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη φανερά ή αφανώς, για να καλύψουν το πρωθυπουργικό ατόπημα.
Μόνον η Όλγα Κεφαλογιάννη βγήκε ανοιχτά και μίλησε για την ανάγκη αυτοκριτικής. Με αποτέλεσμα να επισύρει άθλια σχόλια από τον διαδικτυακό υπόκοσμο που αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει όχι τη Νέα Δημοκρατία, αλλά αυτούς που πλουτίζουν οι καλύπτονται πίσω από τη Νέα Δημοκρατία, με σκοπό να πλήξουν την προσωπικότητά αυτής της κορυφαίας πολιτικού.

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Ο πολιτικός πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα” (Βίντεο)

Εχθές λοιπόν, το πανηγύρι έλαβε τέλος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε το λάθος του και έκανε την αυτοκριτική του. Όπως ακριβώς είχε προτείνει η Όλγα Κεφαλογιάννη. Έτσι λοιπόν ο ίδιος ο πρωθυπουργός διέσυρε όλους αυτούς που προσπάθησαν να παρουσιαστούν ως βασιλικότεροι του βασιλέως, ως υποτακτικοί και αυλικοί ενός φεουδάρχη.
Γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως αποκαλύψαμε πριν, παίρνει πλέον την επικοινωνία στα χέρια του και θα ακολουθήσουν ηχήρες ανακατατάξεις εντός του μεγάρου Μαξίμου αλλά και πέριξ αυτού.

Κάποια παρατράγουδα που επιχείρησαν να στήσουν παραμάγαζα, θα βρεθούν προ οδυνηρών εκπλήξεων.

Στον αντίποδα η Όλγα Κεφαλογιάννη, που δίδαξε πολιτική αξιοπρέπεια και έσωσε για ακόμα μια φορά την τιμή της παράταξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ