Στείλτε τώρα Ελληνικό ερευνητικό στο Καστελλόριζο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μερικοί τίτλοι που διαβάζουμε τους τελευταίους μήνες είναι:

Ξέφυγαν οι Τούρκοι εδώ …… – Ξέφυγαν οι Τούρκοι εκεί …… – Έβγαλαν παράνομη NAVTEX οι Τούρκοι – Τρελάθηκαν οι Τούρκοι – ……

Επειδή το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, από την άλλη μεριά γράφει με μεγάλα γράμματα:

ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Κατά τα άλλα έχουμε ξεκινήσει και ξοδεύουμε χρήματα με το τσουβάλι για να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της επανάστασης του 1821. Ανυπομονούμε να δούμε με πόσο θράσος θα επιδείξουν οι ανευθυνο-υπεύθυνοι κυβερνώντες τον πατριωτισμό των χιλίων πιθήκων που διαθέτουν.

Θα έχουν άραγε τα κότσια οι Γίγαντες Μακεδονομάχοι των Πρεσπών που υπέκλεψαν την ψήφο του κόσμου, να στείλουν δικό μας ερευνητικό σκάφος στις ίδιες περιοχές που έκανε έρευνες το Oruc Reis ή απαγορεύεται πλέον να ταξιδεύουμε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα;

Απ’ ότι φαίνεται, γίνεται αγώνας δρόμου από τους κυβερνώντες να ξεπεράσουν σε υποχωρήσεις τον Σημίτη των Ιμίων, της Μαδρίτης και του Ελσίνκι. Δυστυχώς, εις βάρος της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας.

Και επί πλέον, με την απύθμενη ξετσιπωσιά που τους διακρίνει, μας σερβίρουν και τις επαναλαμβανόμενες σαχλαμάρες περί κυρώσεων από την ΕΕ της Γερμανίας. Κατάντησε ανέκδοτο πια. Έλεος.

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ