Την ώρα που ο Χρυσοχοΐδης καμάρωνε για την αστυνομία στις γειτονιές, μέρα μεσημέρι στα Βριλήσσια είχαμε κι άλλη δολοφονία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«κάθε μέρα αυτά τα παιδιά είναι στις γειτονιές και τα χαίρεται ο κόσμος», έλεγε με στόμφο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην Βουλή, απαντώντας στο σφυροκόπημα της αντιπολίτευσης. Λίγο μετά έγινε γνωστό ότι μέρα – μεσημέρι στα Βριλήσσια είχαμε άλλη μία μαφιόζικη δολοφονία, από αυτές που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε Κολομβία επί ημερών Χρυσοχοΐδη.

Και φυσικά δεν ευθύνεται η αστυνομία, που τις τελευταίες ώρες απέδειξε για ακόμα μια φορά πως εάν δεν μπλέκονται στα πόδια της οι πολιτικοί, κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της. Απόδειξη η εξάρθρωση γιγαντιαίου καρτέλ ναρκωτικών με μία υποδειγματική επιχείρηση.

519D92C7 9F2E 4BDD AA8C BADF83C43ABD

Όταν όμως παρεμβαίνουν υπουργοί τύπου Χρυσοχοΐδη, τότε χάνεται ο έλεγχος. Από τις πορείες και της συγκέντρωσης έως την ελλιπή αστυνόμευση λόγω πολιτικών εντολών.

Δολοφονημένος είναι ο γνωστός και σεσημασμένος νονός της νύχτας Δημήτρης Καπετανάκης ο οποίος εκτελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του από εκτελεστές που τον προσέγγισαν με διερχόμενο αυτοκίνητο. Το όνομα του είχε εμπλακεί σε πλήθος εγκληματικών ενεργειών και θεωρείται ο τελευταίος από το περιβόητο συνδικάτο του εγκλήματος που απασχόλησε επί δεκαετίες στις διωκτικές αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ