17/06/2021

Ο κύβος ερρίφθη: Ποιό εμβόλιο θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γιατί

Ο καιρός γαρ εγγύς για το εμβολιο. Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και τυπικά στην ευρωπαϊκή αγορά.

Βέβαια τα εμβολια δεν είναι μόνο ένα και έχει ενδιαφέρον ποιο θα προτιμήσουν διαφορες προσωπικότητες που θα κληθούν να εμβολιαστούν πρώτοι, ώστε να δώσουν και το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους.

Ήδη ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα κάνει άμεσα το εμβόλιο για τον κορονοϊό όμως δεν έχει πει ποιο από τα δύο εμβόλια θα προτιμήσει ο πρωθυπουργός και γιατί.

Δήλωσε μάλιστα – πάλι φερόμενος απρεπώς και με ασέβεια στο πολίτευμα– ότι θα πάρει μαζί του και την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου!

Λες και είναι ο κηδεμόνας της! Αλλά αυτό θα το σχολιάσουμε άλλη στιγμή. Το θέμα είναι ποιο εμβόλιο θα προτιμήσουν, το οποίο θα πρέπει να ανακοινώσουν στον ελληνικό λαό μαζί με τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την επιλογή.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον κύριο Σωτήρη Τσιόδρα. Κυρίως για αυτόν. Πιο εμβόλιο θα προτιμήσει ο κύριος Τσιόδρας, που θεωρείται και ο επιστημονικός γνώστης της όλης διαδικασίας; Pfizer ή AstraZeneca;

Υ.Γ. Ο Νίκος Χατζηνικολαου είναι ένας από τους πρωτους που έχουν τοποθετηθεί ως προς το ποιο εμβολιο θα προτιμήσει, μιλώντας με τα αντίστοιχα επιχειρήματα. (Δείτε Εδώ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ