Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο Κουέντιν Ταραντίνο της πολιτικής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλεις να μετατρέψεις το Μονακό σε Καμπούλ μέσα σε μια βδομάδα; Βάλε υπουργό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο άνθρωπος έχει καταφέρει να κάνει τη ζωή των ελλήνων πιο περιπετειώδη και από ταινία του Ταραντίνο.
Χθες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καμάρωνε στη βουλή για το έργο του. Την ίδια στιγμή σχεδόν είχαμε μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια με 10 σφαίρες σε μπράβο της νύχτας. Σήμερα είχαμε χειροβομβίδες σε βενζινάδικο στην Θεσσαλονίκη, και ληστεία με καλάσνικοφ σε χρηματαποστολή στην Γλυφάδα.

Ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει μία τρομερή ικανότητα να μετατρέπει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα. Οπότε είχε αναλάβει υπουργός Δημόσιας τάξης, ζήσαμε τα πιο ειδεχθή και απίστευτα εγκλήματα. Το μεγάλο ερώτημα είναι, ποιος προωθεί τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που κανονικά δεν θα έπρεπε να τον αφήνουν να περνάει ούτε απέξω από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Διότι από το βιογραφικό του προκύπτει πως ο άνθρωπος δεν μπορεί να εγγυηθεί την δημόσια ασφάλεια. Το τι άλλο εγγυάται και καταφέρνει να καταλαμβάνει μονίμως το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, θα πρέπει να το απαντήσει πλέον ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ