Σε lockdown οι κυρωσεις κατά της Τουρκίας – Ανοίγουν σαμπάνιες οι Τούρκοι με τα καμώματα του Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα βήμα πριν κηρύξουν εθνικό τους ευεργέτη τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι οι Τούρκοι που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Ελληνική κυβέρνηση θα ήταν τόσο υποχωρητική.

Αλλά βέβαια ποιος θα τολμήσει να βάλει βέτο στις ευρωπαϊκές αποφάσεις; Εδώ δεν έβαλε βέτο στα Σκοπια για το οποιο η ΝΔ είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα το κάνει όταν γίνει κυβέρνηση, θα βάλει τωρα;

Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη εις βάρος της Ελλάδας καθώς έχουν καλύτερη μεταχείριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση παρολο που δεν είναι μέλος της Ευεωπαικης Ενωσης.

Ενώ η Ελλάδα όπως πάντα, παραμένει ο τελευταίος τροχος της ευρωπαϊκής αμάξης με τον έλληνα πρωθυπουργό να επιστρέφει με καθρεφτάκια και χάντρες μέσω του Εξοικονομώ και Αυτονομω ενώ η Τουρκια στρώνει τον δρόμο για να έλθει όλο και πιο κοντά η ώρα της συνεκμετάλλευσης, αν και όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο θα μπορούν να το εκμεταλλεύονται μόνοι τους.

Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας που έγινε η προίκα της μπει η χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε λίγο θα καταλήξει στα χέρια των Τούρκων, όπως γίνεται χρόνια τωρα και με τον ελληνικό χρυσο από τα ενεχυροδανειστήρια της χώρας μας που τον αγοράζουν για να τιν εξάγουν στην Τουρκια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ