3/08/2021

Καταρρέουν τα ψέματα κατά του Τσίπρα για τα Λεγραινά

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι το όλο φιάσκο με το σπίτι του Τσίπρα στα Λεγραινά έγινε με αποκλειστικό στόχο να αποπροσανατολίσει από την εθνική μειοδοσία που συντελέστηκε στο Αιγαίο, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής. Η όλη μεθόδευση, από τα κέντρα που ξεκίνησε ήταν ξεκάθαρο πως είχε αντεθνικό προσανατολισμό, καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα συντελείται η μεγαλύτερη προδοσία κατά της Ελλάδας μετά το 1974. Προδοσία που κάνει ακόμα και τα Ίμια του Σημίτη να μοιάζουν πταίσμα.

2C69381F 8E8D 44DE BCAB C392671C700D

Εκεί λοιπόν που υποστήριζαν πως το σπίτι που νοίκιασε ο Τσίπρας θα μπορούσε να νοικιαστεί ακόμα και 1500 € την ημέρα, αποκαλύπτουν οι ίδιοι ότι μόλις και μετά βίας κατάφερε να νοικιαστεί το 2019, προ πανδημίας δηλαδή, την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου όπου δεν βρίσκεις ούτε αντίσκηνο, μόλις 600 €! Η αποκάλυψη αυτή τεκμηριώνει ότι η τιμή που το νοίκιασε ο Τσίπρας δεν συνιστά «χάρισμα». Διότι εάν την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του τουρισμού, στην πλέον Περιζήτητη εβδομάδα, Όταν δεν βρίσκεις ούτε τρώγλη, το συγκεκριμένο σπίτι νοικιάστηκε με μόλις 100 € την ημέρα, σημαίνει ότι φέτος που όλη η Ελλάδα ήταν άδεια, τα 500 ευρώ τον μήνα θεωρούνται απολύτως λογική τιμή.

Άρα όσοι κωμικόι τύποι υποστήριζαν πως το συγκεκριμένο σπίτι θα μπορούσε να νοικιαστεί ακόμα και 1500 € την ημέρα, Μπορούν να πάνε να κάνουν παρέα με τους εξωγήινους που αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή του ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ή ακόμα καλύτερα, μπορούν να συμμετέχουν σε κανένα αφιέρωμα για τα πανίσχυρα τούρκικα Drones και τον αήττητο σουλτάνο Ερντογάν. Θέματα που έπαιξαν στο ίδιο κανάλι που «αποκάλυψε» ότι ο Τσίπρας νοίκιασε «παλάτι» με 500 €.

Θα αναρωτηθείτε βέβαια, «μα καλά οι άνθρωποι καρφώνονται μόνοι τους»; Μην πέφτετε από τα σύννεφα. Φανταστείτε το επίπεδο νοημοσύνης όσον όντως πιστεύουν αυτά που έγραφαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ