Κόλαση στην Βουλή για τον Ντζανάτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένταση προκάλεσε στη Βουλή ο νέος κομματικός διορισμός της κυβέρνησης, αυτή τη φορά στην Επιτροπή Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Ο διορισμός του Δημήτρη Ντζανάτου -αναπληρωτή γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ. και ορκωτού λογιστή κατά το παρελθόν σε εταιρίες όπως η Creta Farm- στη θέση του προέδρου της Επιτροπής Παιγνίων εγκρίθηκε από την Επιτροπή Θεσμών της Βουλής μόνο με τις «γαλάζιες ψήφους», καθώς καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, απείχε διαμαρτυρόμενο το ΚΙΝ.ΑΛ., ενώ «παρών» δήλωσε η Ελλ. Λύση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με σφοδρότητα, τόσο στον ίδιο τον κ. Ντζανάτο όσο και στον Χρήστο Σταϊκούρα που τον πρότεινε, καταγγέλλοντας πως ο διορισμός του είναι παράνομος, αφού δεν ήταν προηγουμένως μέλος της ΕΕΕΠ. Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Ν.Δ., με τον Γιώργο Κατρούγκαλο να αναφέρεται σε πρόσφατο άρθρο του, στο οποίο εκθειάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χρησιμοποιώντας μάλιστα αγοραίες εκφράσεις.

Ο δε Βασίλης Κεγκέρογλου του ΚΙΝ.ΑΛ. κατήγγειλε κι εκείνος ότι ο προτεινόμενος είναι κομματικό στέλεχος, καθώς και ότι σύμφωνα με τον νόμο, για να διοριστεί κάποιος πρόεδρος της ΕΕΕΠ θα πρέπει να είναι πρώτα μέλος της Επιτροπής.

Απαντώντας πάντως, ο Δημήτρης Ντζανάτος έκανε λόγο για «λάσπη» και «κουτσομπολιά», λέγοντας πως δεν ντρέπεται για τις απόψεις του και πως αυτές δεν τον καθιστούν ανήθικο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ