Άτακτη υποχώρηση Γεωργιάδη μετά την κατακραυγή για Πλαίσιο, public, Κωτσόβολο, IKEA και άλλα μεγάλα καταστήματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από αρκετές μέρες ασυδοσίας στην ελληνική αγορά ο υπουργός ανάπτυξης έκανε πίσω στην άδικη απόφαση του που επέτρεπε σε μεγάλα καταστήματα να λειτουργούν κανονικά με την κάλυψη οτι απευθύνονται σε επαγγελματίες.

Κατόπιν ορισμού σκέψεως και πιέσεων λοιπόν, σταματά η αλόγιστη είσοδος σε επαγγελματίες στα καταστήματα Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Media Markt, Public, IKEA.

Η λειτουργία τους πλέον θα γίνεται μόνο με την μέθοδο του click away.

Πλεον τα μόνο καταστήματα που θα λειτουργούν με την φυσική παρουσία του πελάτη θα είναι εκείνα που πωλούν οικοδομικά υλικά.

«Στη νέα Υπουργική Απόφαση θα προβλέπεται ότι η μόνη περίπτωση που θα επιτρέπεται επαγγελματίας να βρίσκεται εντός χώρου για να προχωρήσει σε αγορά χονδρικού εμπορίου θα είναι μόνο για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις οικοδομικές δραστηριότητες.

Μόνο αυτοί, περιοριστικά, γιατί προφανώς πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα υλικά και δεν γίνεται από απόσταση, θα μπορούν να βρίσκονται εντός του καταστήματος και να αγοράζουνε με τιμολόγιο. Όλοι οι υπόλοιποι επαγγελματίες θα λειτουργούν και αυτοί και για το χονδρικό εμπόριο με το σύστημα του click away, όπως όλοι οι άλλοι», συμφωνα με τον Αδωνι Γεωργιάδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ