Κατέρρευσε ο Πικραμένος από την συγκίνηση που διόρισαν στο πλευρό του τον Ψαριανο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η απόφαση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κύριου Παναγιώτη Πικραμμένου, να διορίσει ως μετακλητό συνεργάτη του τον τέως βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό. Μία συγκίνηση που παραπέμπει στις ενέργειες των μεγάλων ηγετών της Ελλάδος, όταν έκαναν τα πρώτα βήματα να κλείσουν τις πληγές του εμφυλίου μετά από δεκαετίες.

Αντίστοιχη είναι και η ενέργεια του κύριου Παναγιώτη Πικραμμένου, που έρχεται ως συνέχεια της απόφασης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει τον Γρηγόρη Ψαριανό στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, στις εθνικές εκλογές του 2019. Δύο τολμηρές αποφάσεις, αφού έχουμε μπροστά μας έναν άνθρωπο ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο ακόμα και να εξυβρίσει θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη υμνώντας παράλληλα τους τρομοκράτες.
Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα του ελληνικού πολιτικού συστήματος, και δεν μιλάμε για τις συνεχείς μεταπηδήσεις μεταξύ κομμάτων που έχει κάνει, διότι αυτό δεν είναι κάτι πρωτοφανές.

Πανελλήνια συγκίνηση από τον διορισμό του Ψαριανού που έβριζε τους διορισμένους!

Ούτε για το γεγονός ότι διέψευδε μετά βδελυγμίας ότι θα πάει στην Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε και ο Αντώνης Σαμαράς τα ίδια έλεγε και βρέθηκε αρχηγός του κόμματος.

Εντύπωση όμως προκαλούν οι δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς όπως το περιβόητο «Ρούφα τώρα ένα – ένα τα π@@@@@ια » που είπε ως βουλευτής του Ποταμιού στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρολιάκο, με εκείνον να τον αποκαλεί ξεφτίλα. «Άντε ρε ξεφτίλα μιλάς και συ», του είπε με τον Γρηγόρη Ψαριανό να συνεχίζει στο ίδιο ύφος: «Ρούφα τώρα ένα, ένα τα π@@@@@ια».

«Αυτός είσαι», του απάντησε ο Πάνος Σκουρολιάκος.

«Ρούφα τη π@@@@α και χόρεψε κι ένα τσάμικο» επέμεινε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Λογικό λοιπόν να προκαλεί συγκίνηση η γενναία απόφαση του Παναγιώτη Πικραμμένου να εντάξει στο επιτελείο του έναν τέτοιο άνθρωπο.

https://youtu.be/L2Nikf5E3Kk

Αγωνία για τα καθήκοντα που θα του αναθέσει

Με αγωνία όμως το πανελλήνιο αναμένει από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου, την περιγραφή των εργασιακών καθηκόντων του Γρηγόρη Ψαριανού. Αγωνία διότι ένας εμβληματικός τ. Πρόεδρος του ΣτΕ όπως ο κύριος Πικραμμένος, θα πρέπει να έχει κάποιο σοβαρό κενό ώστε να προσλάβει έναν άνθρωπο σαν τον Γρηγόρη Ψαριανό.

Ποια λοιπόν θα είναι τα καθήκοντα που θα αναλάβει ο Γρηγόρης Ψαριανός, δίπλα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο; Παραμένει ένα μυστήριο, αφού ουδείς μπορεί να προβλέψει ποια κενά στο διάγραμμα ροής της αντιπροεδρίας θα αναλάβει να πληρώσει. Ένα πάντως είναι βέβαιο. Δεν ξέρουμε τι κενό θα «πληρώσει» ο Γρηγόρης Ψαριανός, ξέρουμε όμως ποιος θα τον πληρώσει. Ο κυρίαρχος λαός!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ