Νέες θέσεις για δημοσιογράφος στην ΕΡΤ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προφανώς στη Νέα Δημοκρατία θεωρούν ότι εάν κάτι χρειάζεται -εν μέσω πανδημίας- η χώρα είναι περισσότερες προσλήψεις στην ΕΡΤ.

Όχι, δεν είναι αστείο, αφού στο Μέγαρο Μαξίμου (όπου, άλλωστε, υπάγεται πλέον η ΕΡΤ) θεωρούν ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση με προσωπικό του κρατικού καναλιού και έτσι προκηρύσσονται 16 νέες θέσεις εργασίας, με σύμβαση μίσθωσης έργου.

Τα κελεύσματα περί «μικρότερου κράτους» ξεχάστηκαν -έστω προσωρινά- και βλέπουμε την κυβέρνηση να εφαρμόζει τακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές. Άλλωστε, όπως προκύπτει, η «επικοινωνιακή διαχείριση» είναι πολλές φορές για την κυβέρνηση πιο σημαντική από τα ίδια τα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ θα προχωρήσει στην έκδοση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση με σύμβαση μίσθωσης έργου σε 16 για το 2021 με δικαίωμα παράτασης.

Δεν γνωρίζει, φυσικά, κανείς εάν αυτοί θα κληθούν να λειτουργήσουν επικουρικά στον στρατό δημοσιογράφων που το Μαξίμου έχει στη διάθεσή του, όμως σίγουρα αποδεικνύεται ότι οι δημοσιογράφοι είναι η ευαίσθητη χορδή στην κατά κάποιους κοινωνικά ανάλγητη συμπεριφορά της κυβέρνησης. Κι έτσι φροντίζει -θα έλεγε κανείς με δόση υπερβολής και σκωπτικά, βεβαίως- όσοι περισσότεροι από αυτούς να απασχολούνται σε μέσα των οποίων την επιστασία έχει η κυβέρνηση ή οι φίλοι της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ