Ηρωική έξοδος Μητσοτακη πριν γίνουν όλα Κουγκι: Διαγωνισμός εξπρές για την ενημερωση των εκλογέων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλωστε το είχε αφήσει και ο ιδιος ομπρωθυοουργος να εννοηθει πως θα υπάρξουν πολιτικές εξελιξεις μετά το lockdown. Δεν είναι μαλιστα καθόλου τυχαίο που η συμπεριφορα του πρωθυπουργού μπροστά στις κάμερες θυμίζει περισσότερο συμπεριφορά πολιτικού σε προεκλογική περίοδο παρά σε περίοδο πανδημίας.

Έτσι δεν θα πρέπει να μας προκαλεί καμία έκπληξη ο διαγωνισμός – εξπρές ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, που εξήγγειλε το υπουργείο εσωτερικών, για «εκστρατεία ενημέρωσης εκλογέων εκτός Ελλάδας»!

Όπως αναφέρεται, σε δύο specs προχωρά το Υπουργείο Εσωτερικών για την ανάθεση υπηρεσιών υλοποίησης της Εκστρατείας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα ύσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας.

Ο ένας διαψωνιομός αφορά στον επικοινωνιακό οχεδιαομό και την παραγωγή επικοινωνιακού και εντύπου υλικού της εκστρατείας, έχει προϋποΛογιομό 300.000 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ και προθεσμια υποβολής προσφορών mv Παρασκευή 18/12/2020.

Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά οε δράσεις και υπηρεσίες της καμπάνιας ενημέρωσης της εκστρατείας, έχει προϋπολονισμό 2.700.000 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ και προθεσμία υποβολής προσφορών τη Δειπέρα 21/12/2020!

Υ.Γ. Καλό εμβολιο και καλό βόλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ