Ο Μητσοτάκης παγίδευσε την Ελλάδα στην Σύνοδο Κορυφής: Η Εθνική μας Κυριαρχία θα αποφασιστεί από Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφώνησε αδιανόητα πράγματα που θυμίζουν μικρασιατική καταστροφή και χώρα που έχει ηττηθεί κατά κράτος σε πόλεμο. Στο άρθρο 34 των συμπερασμάτων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμφώνησε σε πολυμελές συνέδριο “multiliteral conference” για να αποφασιστεί τι επιτρέπεται να κρατήσουν η Ελλάδα και η Κύπρος από την Εθνική τους Κυριαρχία.

Δηλαδή θα έρθουν οι Μεσογειακές χώρες, που δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην περιοχή μεταξύ της Ελλάδος και την Κύπρου να αποφασίσουν τι θα κρατήσουμε εμείς και τι η Τουρκία.

Δηλαδή η σύμμαχος της Τουρκίας Ισπανία, η σύμμαχος της Τουρκίας Ιταλία, η σύμμαχος της Τουρκίας Μάλτα, η σύμμαχος της Τουρκίας Λιβύη, η ίδια η Τουρκία, η Αίγυπτος που πιέζεται από τους τζιχαντιστές της Μουσουλμανικής αδελφότητας που έλεγχει η Τουρκία θα αποφασίσουν τι μπορεί να κρατήσει η Ελλάδα από την Εθνική της κυριαρχία;

Και αυτό τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Προπαγάνδας το παρουσίασαν, σαν μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη που “έπεισε” τον Μπορέλ!

untitled 5

Στα ΜΜΕ πέρασε η είδηση μάλιστα σαν “νίκη του Μητσοτάκη:

«Η εντολή είναι σαφής, η υπόδειξη δεν επιδέχεται καμίας παρερμηνείας ως προς το εύρος της δουλειάς του κ. Μπορέλ και εξίσου σαφές είναι και το χρονοδιάγραμμα: Τρεις μήνες. Το Μάρτιο αυτά θα ξανασυζητηθούν, έχοντας όμως αυτή τη φορά δρομολογήσει εξελίξεις όπως είχαμε προδιαγράψει τον Οκτώβριο», ξεκαθάρισε.

«Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε κυρώσεις κατά της Τουρκίας διευρύνοντας τη λίστα προσώπων και οντοτήτων που εμπλέκονται σε παράνομες γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν σταμάτησε όμως άδω εδώ, έδωσε εντολή στον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ, αλλά και στην Επιτροπή, να υποβάλουν το αργότερο μέχρι το Μάρτιο του 2021 γραπτή έκθεση που θα αφορά ολοκληρωμένα όλο το φάσμα των ευρωτουρκικών σχέσεων και θα περιλαμβάνονται σε αυτή όλα τα εργαλεία και η επέκταση των κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας»

Ο Μητσοτάκης παγίδευσε την Ελλάδα στην Σύνοδο Κορυφής: Η Εθνική μας Κυριαρχία θα αποφασιστεί από Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ