Ξέσπασμα Σεϊτανίδη για τα κλειστά μαγαζιά: Κεραυνοί του γνωστού επιχειρηματία κατά του Αδωνι Γεωργιάδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γνωστός επιχειρηματιας ξεσπά κατά της ανάλγητης κυβερνητικής πολιτικής που εξαφανίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις από το λιανεμπόριο.

Αξιζει να σημειωθεί ότι ο Σεϊτανιδης είναι ένας έμπορος με εμπειρία στον χώρο των τηλεπωλήσεων. Όταν ακούς αυτόν τον έμπειρο επιχιερηματια να μιλάει έτσι τότε καταλαβαίνεις πόσο πολύ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση για τον επιχειρηματία  της γειτονιάς που δεν έχει καμία απολύτως προοπτική με το click away.

Δεν δέχομαι να βγαίνει ο Αδωνις Γεωργιάδης και να λέει σε εμάς τους καταστηματάρχες αν δεν τηρήσετε τα μέτρα, θα σας κλείσουμε. Τι είναι τσιφλίκι του; Εμείς τον πληρώνουμε 15 χρόνια από τους φόρους που φτύνουμαι αίμα και βγαίνει ο Άδωνης και λέει θα σας κλείσω.

Μοναρχία έχουμε στην χώρα ή Δημοκρατία; Τι πάει να πει θα σας κλείσω; Σε ανθρώπους καμένους, κατεστραμμένους πας και λες θα σας κλείσω αν δεν τηρήσετε τους νόμους, με μια μαγκιά κι ένα ύφος τσαμπουκά; Και έχεις τον κύριο Κορκίδη του επιμελητηρίου Πειραιά και έκαναν πλακίτσα προχθές στον Αυτιά αντί να του τρίξει τα δόντια;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ