Η Τουρκία απειλεί με εισβολή το Ιράν για να γλύψει το Ισραήλ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρόσφατη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Ιράν – Τουρκίας ήταν ο ορισμός της λυκοφιλίας και της διαφθοράς. Βασιζόταν στο μαύρο χρήμα και το εμπόριο ηρωίνης, που έδινε δισεκατομμύρια στους εμπλεκόμενους, υψηλά ιστάμενους και των δύο χωρών.
Αυτό που συμβαίνει όμως τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία δεν έχει προηγούμενο. Τουρκικά ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον Ερντογάν, αρχίζουν και κάνουν λόγο ακόμα και για «διάλυση» του Ιράν! Ανακαλύπτουν πάλι κυριαρχικά δικαιώματα του τουρκικού έθνους στο έδαφος του Ιράν, και δίνουν την εντύπωση ότι η Τουρκία θα ανοίξει νέο πολεμικό μέτωπο με την γειτονική χώρα.

Μιλάμε για πραγματικά ασπόνδυλα! Αναξιόπιστοι, βάρβαροι και κλέφτες!

Ο λόγος είναι η κλασική, ασπόνδυλη διπλωματία της Τουρκίας. Πιστεύουν ότι προαναγγέλλοντας ακόμα και πολεμικό μέτωπο με το Ιράν, θα κάμψουν την εχθρική στάση του Ισραήλ απέναντι στην Τουρκία, με σκοπό να τους βοηθήσει ως προμηθευτής μέσω των πανίσχυρων ισραηλινών εταιρειών, να παρακάμψουν τις κυρώσεις απόκτησης πολεμικού υλικού μετά και την απόφαση των ΗΠΑ που δεν παρεμποδίζει ο Τραμπ.

F8B79189 E9AF 44D0 B5A6 EC926C0E99D6
Αφιέρωμα τουρκικού καναλιού που αμφισβητεί την εδαφική ακεραιότητα του Ιράν!

Φυσικά οι ισραηλινοί δεν τρώνε κουτόχορτο, ειδικά μετά την πλήρη ανατροπή των δεδομένων στην μέση Ανατολή και την προσέγγιση με Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν και φυσικά Ελλάδα και Κύπρο. Το μόνο που θα καταφέρει ο Ερντογάν, είναι να ανοίξει και μέτωπο με το Ιράν που του εξασφαλίζει δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος, αλλά έχει και πολλά ράμματα για τη γούνα του προσωπικά όπως και για την οικογένειά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ