Η απίστευτη αθλιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την σκληρή πολιτική κριτική που έχουμε κάνει στον Νίκο Φίλη την γνωρίζετε.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-KYRIAKOS-MITSOTAKIS-VOULI

Άνευ προηγουμένου υποτιμητική έκφραση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Συγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Φίλη κατόπιν εορτής

 

 

“κύριε Φίλη μου, φορέσετε τη μάσκα σας, είστε σε ομάδα ευπαθούς…είστε και ευπαθής. Κύριε Φίλη θα ανησυχώ για εσάς”, είπε κάνοντας πλακίτσα με ειρωνικό υφάκι, πάνω στο βήμα της Βουλής, ο ανέμελος ποδηλάτης της Πάρνηθας.
Ο πρωθυπουργός των 100 νεκρών τη μέρα.
Μιλάμε για κρετίνο, χωρίς καμία απολύτως συναίσθηση του τι συντελείται γύρω του.
(Ο Νίκος Φίλης έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι παλεύει με τον καρκίνο ενώ πάσχει και από κλινική άπνοια. «Το μήνυμα μου προς όλους όσοι αγωνίζονται με τη θεραπεία τους είναι να κρατήσουν την αισιοδοξία, την ελπίδα και το θάρρος τους. Ο καρκίνος δεν είναι πια ανίκητος», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πριν περίπου ένα χρόνο ΠΗΓΗ:iatropedia.gr)

Συγγνώμη Μητσοτάκη, κατόπιν εορτής

Αργότερα, ο Κυριάκο Μητσοτάκης ζήτησε συγνώμη από τον τομεάρχη, Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, σημειώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να τον προσβάλει. «Αν το εξέλαβες ως προσβολή, συγνώμη», δήλωσε ο πρωθυπουργός κατόπιν εορτής και χωρίς να πει τίποτα από το βήμα της Βουλής, αν και μιλούσε για περισσότερο από μία ώρα.

«Δεν είναι προσωπικό», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Φίλης διερωτώμενος ωστόσο «τί ήθος παράγει πολιτικά μια τέτοια δήλωση που αφορά εκατομμύρια πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες».

Ειδικότερα, ο Νίκος Φίλης δήλωσε:

«Η ειρωνική αναφορά του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, ότι ανήκω σε “ευπαθή ομάδα και κινδυνεύω”, υπήρξε ατυχής. Εξέπεμψε ένα δημόσιο ήθος που προσβάλλει όχι εμένα προσωπικά αλλά, κυρίως, χιλιάδες συμπολίτες μας που κάποια στιγμή της ζωής τους είχαν την ατυχία να αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό άλλωστε εξήγησα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, όταν μετά το τέλος της συνεδρίασης, αισθάνθηκε την ανάγκη να μου δώσει προσωπικά εξηγήσεις.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ