2/08/2021

Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή που επέστρεφε από χημειοθεραπεία ενώ σύζυγος πολιτικού αρχηγού… (Βίντεο)

Με πρόστιμο σε αιμοδότη, συνολικά 1.200 ευρώ που επέστρεφε από το νοσοκομείο έρχεται ένα νέο περιστατικό που μόνο οργή προκαλεί.

Η κ. Αθηνά κατήγγειλε το περιστατικό στον ΑΝΤ1 περιγράφοντας όσα έγιναν την ημέρα που επέστρεφε με την καρκινοπαθή μητέρα της από τη Θεσσαλονίκη στη Βέροια, μετά τη χημειοθεραπεία που είχε κάνει.

Όπως είπε η μητέρα της μετακινείται για τη θεραπεία της με ειδικό βαν που ενοικιάζουν (μέσω νοσηλευτικής εταιρείας) γιατί βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Κατά την επιστροφή της από την κλινική η Αστυνομία σταμάτησε το βαν στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός που είναι τραυματιοφορέας, η ίδια ως συνοδός και η ασθενής μητέρα της.

«Μας σταμάτησαν στα διόδια. Πίστευα ότι θα μας διευκολύνει, πρέπει να σας γράψω, μας είπε, γιατί είστε υπεράριθμοι. Ήταν τόσο απαθής, όσο και να του εξηγούσαμε. Μας έλεγε “κάντε ένσταση”» ανέφερε η γυναίκα.

Τους έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα (και στην ασθενή).

Εσπασε την καραντίνα σύζυγος πολιτικού αρχηγού με την συνοδεία αστυνομίας

Αν και μέχρι την Πάρνηθα μάθαμε ότι επιτρέπονται οι μετακινήσεις, τώρα μάθαμε ότι επιτρέπονται οι μετακινήσεις και μέχρι την Καλαμάτα.

Στελέχη του οίκου μόδας Dior με επικεφαλής την καλλιτεχνική διευθύντρια Maria Grazia Chiuri βρέθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα και επισκέφθηκαν τη Συλλογή ελληνικών ενδυμασιών “Βικτωρία Γ. Καρέλια”.

Συνοδεύονταν μάλιστα σε φιλικό επίπεδο και από την σύζυγο πολιτικού αρχηγού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ