19/09/2021

Εφιάλτης για μετανάστες και τις γυναίκες τους στα χέρια πακιστανών!

Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πεδίο δράσης πακιστανικών συμμοριών που διαπράττουν ασύλληπτης απανθρωπιάς εγκλήματα, που όμοια τους δεν έχουμε ξαναζήσει! 

Απήγαγαν τρεις άντρες και δύο γυναίκες, βασάνιζαν τους άντρες, βασάνισαν και βίαζαν τις γυναίκες!
Εναν ατελείωτο εφιάλτη βίωναν
στα χέρια τριών ομοεθνών τους έξι άντρες από το Πακιστάν, που κρατούνταν φυλακισμένοι σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο στη Θεσσαλονίκη, μαζί με δύο γυναίκες από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Κόλαση πέρασαν δυο ανήλικα κορίτσια στα χέρια Πακιστανού βιαστή!

Οι δράστες απαιτούσαν χρηματικά ποσά τόσο από τους ίδιους όσο και από τις οικογένειές τους ως αντίτιμο για την παράνομη μεταφορά τους στην Ελλάδα και, όταν δεν ικανοποιούνταν οι απαιτήσεις τους, δεν δίσταζαν να ξυλοκοπούν τους άντρες και τις γυναίκες, τις οποίες εξανάγκαζαν σε ασελγείς πράξεις!

Οι οκτώ αλλοδαποί εντοπίστηκαν το πρωί της Τρίτης από άντρες της Αστυνομίας σε μια αποθήκη στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, όπου κρατούνταν φυλακισμένοι από τους τρεις Πακιστανούς. Κανείς τους δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

Οπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι μετανάστες που κρατούνταν όμηροι είχαν περάσει παράνομα στην ελληνική επικράτεια από την περιοχή του Εβρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τους Πακιστανούς που ζητούσαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας εντόπισαν τους τρεις Πακιστανούς, ηλικίας 22, 20 και 19 ετών, που εμπλέκονται στην υπόθεση, τους συνέλαβαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς και προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, της εγκληματικής οργάνωσης, της αρπαγής, της παράνομης κατακράτησης, του βιασμού, των σωματικών βλαβών και της απειλής κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ