Με πισώπλατο χτύπημα έφαγαν τον Γιώργο Γρηγοριάδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγική εξέλιξη είχε η αναζήτηση του 42χρονου, Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος αγνοούνταν από τις 12 Δεκεμβρίου 2020..

Ο άτυχος άνδρας, που είχε εξαφανιστεί από την παραλά Οφρυνίου στην Τούζλα Καβάλας,. βρέθηκε νεκρός λίγα χιλιόμετρα μακριά σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας.

Το πτώμα του, συγκεκριμένα και το αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν την Τετάρτη.. Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης πολίτης βρήκε πρώτα το αυτοκίνητό του σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας στην παλαιά εθνική οδό προς Νιγρίτα Σερρών. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, δύο χιλιόμετρα πιο μακριά, εντοπίστηκε το πτώμα του άνδρα μέσα σε αρδευτικό κανάλι.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ιατροδικαστής που ερευνούν τις συνθήκες θανάτυ του Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος ήταν και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Όπως μεταδίδει το kavalanews.gr, από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι ο 42χρονος έχασε τη ζωή του από βίαιο θάνατο, καθώς φέρει τυφλό πισώπλατο τραύμα που πιθανότατα προκλήθηκε με αμβλύ αντικείμενο..

Ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης, ο οποίος έσπευσε στο σημείο ανέφερε: «Ο θάνατος του 42χρονου ανήκει στην κατηγορία των βίαιων θανάτων. Προήλθε συνεπεία του μεθαιμορραγικού σοκ μετά από ένα τραύμα τυφλά, το οποίο έχει στην μεσοπλάτια χώρα».

Περισσότερες απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου αναμένονται από τη νεκροψία-νεκροτομή που σύμφωνα, με τον ιατροδικαστή διενεργείται σήμερα Πέμπτη.

directnews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ