6/08/2021

Ο διορισμός Ψαριανού στοίχισε ακριβά στον Παναγιώτη Πικραμμένο

Δεν χρειαζόταν δημοσκόπηση βέβαια για να το αποκαλύψει, αφού τον έκραξε το σύμπαν! Ειδικά οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας. Που άκουσαν Ψαριανό και έφριξαν!
Ακριβά φαίνεται πως πλήρωσε τον διορισμό του Γρηγόρη Ψαριανού που του φόρτωσαν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος. Σύμφωνα με τις τάσεις της MRB που δημοσιεύτηκαν σήμερα, ο αντιπρόεδρος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, χωρίς να υπάρχει άλλος λόγος, πλην του Ψαριανού.

Άλλωστε ο ρόλος του Παναγιώτη Πικραμμένου ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης δεν επιφέρει πολιτικό κόστος, λόγω της παντελούς έλλειψης αρμοδιοτήτων. Και όμως, αρκούσε ο διορισμός του Ψαριανού για να τον οδηγήσει στον πάτο της δημοτικότητας των υπουργών.

Psarianos

Πράγμα που φάνηκε από τις μαζικές αντιδράσεις, κυρίως από ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που δεν περίμενα ποτέ ένας τύπος σαν τον Ψαριανό να διοριστεί στην αντιπροεδρία μίας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Μόλις 19,5% λοιπόν οι θετικές γνώμες για τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Πικραμμένο, σε μία εποχή που θα έπρεπε τουλάχιστον να είχαν άνοδο αφού είναι από τους ανθρώπους που δεν έχουν δώσει καμιά αφορμή για αρνητική κριτική.
Τον πήρε στο λαιμό του ο άλλος κορυφαίος υπουργός που ήθελε να βολέψει τον Ψαριανό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να το χρεωθεί! Γιατί ήξερε τι θα συνέβαινε. Και να φανταστείτε ότι έχει μόλις μία μονάδα διαφορά στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση από τον Παναγιώτη Πικραμμένο! Φαντάσου να είχε πάρει και τον Ψαριανό τι θα γινόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ