Βουλευτές ρουφιανεύουν συναδέλφους τους βγάζοντας τους κρυφά φωτογραφίες με τα κινητά τους που τις διοχετεύουν μετά σε φιλικά ΜΜΕ

Αν είναι δυνατόν. Βουλευτές βγάζουνν κρυφά φωτογραφίες με το κινητό τους από την αίθουσα της ολομέλειας και τις πλασάρουν σε ΜΜΕ, κυρίως ιστοσελίδες. Φιλοκυβερνητικές εννοείται.

Φυσικά αυτό που κάνουν απαγορεύεται ρητά και πρέπει οπωσδήποτε να εντοπιστούν για να σταματήσει αυτό το άθλιο αλισβερίσι των παπαράτσι της Βουλής με ενημερωτικά μέσα. Φυσικά αυτό είναι υποχρέωση του προέδρου της Βουλής κυρίου Τασούλα και θα έπρεπε ήδη να το έχει κάνει.

Το γεγονός ότι το καθυστερεί, δείχνει ακριβώς και την προέλευση των βουλευτών που κάνουν αυτή την άθλια ενέργεια. Και για να το πάμε ένα βήμα παραπέρα, πρόκειται για τα παρατράγουδα της Βουλής που έγιναν βουλευτές από το πουθενά.

Αναμένουμε λοιπόν εναγωνίως, γιατί είναι ένα θέμα που αφορά όλους τους βουλευτές και όχι μόνο την αντιπολίτευση. Με τον ίδιο τρόπο που «δίνουν» προσωπικές στιγμές συναδέλφων τους, με τον ίδιο τρόπο θα «δώσουν» και συνυποψηφίους τους από το ίδιο κόμμα στην ίδια περιφέρεια, προεκλογικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ