Ισχυρότερο πρόσωπο της κυβέρνησης πλέον ο Κικίλιας – Τελειώνει ο Μητσοτάκης

Ο υπουργός υγείας στην πιο κρίσιμη στιγμή καταγράφει λιγότερες αρνητικές γνώμες στο σύνολο των πολιτών από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Οι αναταράξεις από την δημοσκόπηση της MRB συνεχίζονται δημιουργώντας μάλιστα ανατροπές και στην κορυφή της κυβέρνησης.

Ο άνθρωπος που κρίθηκε να διαχειριστεί την μεγαλύτερη πανδημία των τελευταίων δεκαετιών, ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας, καταγράφει πρωτοφανή αποδοχή στο εκλογικό σώμα, παρά το ότι κάθεται κυριολεκτικά σε μία ηλεκτρική καρέκλα!

Το γεγονός αυτό καθιστά την αποδοχή του Βασίλη Κικίλια και την διατήρηση του στην κορυφή των δημοφιλέστερων υπουργών ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι ο υπουργός υγείας στην πιο κρίσιμη στιγμή καταγράφει λιγότερες αρνητικές γνώμες στο σύνολο των πολιτών από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, δείχνει ότι ο Βασίλης Κικίλιας είναι πλέον το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.

Και αυτό, χωρίς να έχει την προβολή που έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τα συνεχή διαγγέλματα, με τα διθυραμβικά αφιερώματα, με έναν κολοσσιαίο επικοινωνιακό μηχανισμό να τον στηρίζει προστατεύοντας του το πολιτικό προφίλ.

Το γεγονός ότι ο Βασίλης Κικίλιας εμφανίζεται ενωτικός, χωρίς αλαζονεία, χωρίς να αναλώνεται σε κοκορομαχίες και πολιτικαντισμούς, αποτυπώνεται θετικά στις συνειδήσεις των πολιτών, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις τάσεις της MRB όσον αφορά τα ποιοτικά στοιχεία, συνήθως δεν πέφτει έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ