23/06/2021

Ανέβαζαν άρθρα μέσα στη νύχτα για να καλύψουν το φιάσκο Μητσοτάκη με τους δήθεν «Γερμανούς» επενδυτές!

Βάφτισαν τους αλβανούς μεγιστάνες ως «Γερμανούς επενδυτές» και την πτωχευμένη εταιρεία της Γερμανίας ως μεγάλη βιομηχανία, και έβαζαν μετά τα ΜΜΕ που ελέγχουν για να τα μαζέψουν!
Συναγερμός στο επιτελείο του Μαξίμου μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας δημοκρατία ότι οι δήθεν Γερμανοί επενδυτές που θα έφτιαχναν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα, είναι στην πραγματικότητα αλβανοί μεγιστάνες που αγόρασαν μία γερμανική εταιρία που μόλις είχε χρεοκοπήσει!

Ενδεικτικό του άγχους τους είναι ότι έβαλαν το in.gr στις 5 τα ξημερώματα (!!) να παραδεχτεί ουσιαστικά ότι δεν υπάρχει κανένας Γερμανός επενδυτής, αλλά να κάνει αγιογραφία στην αλβανική οικογένεια των Σκοπίων που είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της εταιρείας.

7C9F5B1E D61F 430D 9752 60C4A14E86C9
Το πανικόβλητο δημοσίευμα του in.gr, τα άγρια χαράματα!

Η «περίεργη» οικογένεια Destani λοιπόν που διατηρούσε σχέσεις με τον ανθέλληνα Γκρουέφσκι (φωτό), με εμπλοκή στο Κόσοβο αλλά και το Αφγανιστάν, εμφανίζεται ως οικογένεια αλβανών μεγιστάνων που κάνουν φιλανθρωπίες!

EE6B743D 666A 4CCB BC9A B0CF7FB179BD

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την αποκάλυψη της Δημοκρατίας για τους Γερμανούς που εντέλει ήταν αλβανοί! Οι «Γερμανοί» επενδυτές του Μητσοτάκη είναι… Αλβανοί των Σκοπίων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ