23/09/2021

Έκτακτο: Ανθρωποκυνηγητό και σύλληψη των δύο προδοτών – κατασκόπων των τούρκων!

Συνελήφθησαν πριν από την λίγο οι πράκτορες των τούρκων, ο ένας στην Ρόδο, ο άλλος στην Κομοτηνή μετά από αστραπιαία ακινητοποίηση των ελληνικών αρχών!
Με μία αστραπιαία κινητοποίηση των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας, με βάση εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν νωρίτερα, συνελήφθησαν και οι δύο έλληνες υπήκοοι που λειτουργούσαν ως κατάσκοποι των τούρκων. Οι πληροφορίες θέλουν τις  συλλήψεις να έγιναν λίγο πριν διαφύγουν και οι δύο στην Τουρκία. Ο ένας συνελήφθη στην Ρόδο, ο άλλος στην Κομοτηνή. Εύγε!

Οι δύο κατηγορούμενοι για κατασκοπία υπέρ της Τουρκίας παρέμεναν ελεύθεροι, ενώ ο Τούρκος πρόξενος προκαλούσε ζητώντας να του παραδοθούν ο υπολογιστής και το κινητό που κατασχέθηκαν από τον γραμματέα του προξενείου στη Ρόδο!

Ο Τούρκος διπλωμάτης είχε απευθύνει επιστολή προς τις ελληνικές Αρχές ζητώντας να αποδοθούν στο προξενείο οι συσκευές που κατασχέθηκαν, επισημαίνοντας ότι δεν ανήκουν στον γραμματέα, αλλά του είχαν δοθεί για να τα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της εργασίας του! Σε κάθε περίπτωση, ο γραμματέας θα κρατηθεί και θα πάει την Δευτέρα στον ανακριτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ