Κατέρρευσε ο Γιώργος Παπανδρέου μόλις διάβασε την δήλωση της Ασημακοπούλου για την τεχνητή νοημοσύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν ξεφύγει οι πολιτικοί μας και αρχίζουν πραγματικά να βλέπουν οράματα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έμεινε στην ιστορία για το «λεφτά υπάρχουν», καθώς και για την όχι και τόσο υψηλή νοημοσύνη του.

Μία εξέλιξη όμως στην πολιτική σκηνή, ίσως κάνει στο μέλλον τον Γιώργο Παπανδρέου να μοιάζει σοφός και μετρημένος, απέναντι στην αμετροέπεια και τερατολογία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου! Ενδεικτική η φωτογραφία που κυκλοφόρησε με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και φόντο – λεζάντα τεχνητή νοημοσύνη! Θύμισε τις χρυσές εποχές με τις αφίσες του ΠΑΣΟΚ όπου ο Κώστας Σημίτης παρουσιαζόταν ως Μεσσίας και ιδρυτής της ισχυρής Ελλάδας.

Πως αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει την αιφνίδια παρέμβαση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για την τεχνητή νοημοσύνη, παρά μόνο ως «τερατολογία»;

Το καταλαβαίνουμε πως η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, είναι ευαίσθητη στα θέματα περί νοημοσύνης. Το έχει αποδείξει τότε που δοκίμασε την νοημοσύνη των πολιτών, στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον Νίκο Γεωργιάδη, στέλεχος της Ν.Δ. και στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο.

Αλλά τι σχέση μπορεί να έχει η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με την τεχνητή νοημοσύνη; Και ειδικότερα, πως είναι δυνατόν η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου να ισχυρίζεται επισήμως ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αποφέρει σε βάθος δεκαπενταετίας 200 δισεκατομμύρια € στο ελληνικό ΑΕΠ; Φυσικά η ίδια πετάει το νούμερο στον αέρα, όπως πέταγε και ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009 τα λεφτά. Δυστυχώς αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι στην Ελλάδα το πρόβλημα μας δεν είναι οι ελλείψεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά η έλλειψη στοιχειώδους νοημοσύνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ