Νέα αυτοκτονία επαγγελματία σε απογνωση λόγω lockdown – Ξενοδόχος κρεμάστηκε στην χερσόνησο Ηρακλείου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλος ένα θύμα της νέου κύματος αυτοκτονιών που ξεκίνησε τον τελευταίο καιρό. Ένας 60χρονος ξενοδόχος αυτοκτόνησε στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Το άψυχο σώμα του, που κρεμόταν από μια αυτοσχέδια αγχόνη, βρήκε το πρωί της Παρασκευής ένας συνάδελφός του και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ψάχνει απεγνωσμένα να βρει απαντήσεις για την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα της.

Σύμφωνα με όσους γνώριζαν τον αυτόχειρα, επρόκειτο για έναν άνθρωπο ήπιων τόνων, κοινωνικό και χαμογελαστό, ενώ όσοι έτυχε να τον δουν τις τελευταίες ημέρες κατέθεσαν ότι τίποτα στη διάθεσή του δεν προμήνυε τι θα έκανε.

Δεν αποκλείεται να βρισκόταν σε απόγνωση

Σοκαρισμένα από το τραγικό συμβάν είναι και τα μέλη του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκε ο συνάδελφός τους από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο πρόεδρος του σωματείου, Νίκος Κοκολάκης, που μίλησε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται η αυτοχειρία του 60χρονου να οφείλεται σε απόγνωση λόγω της κατάστασης που επικρατεί στον κλάδο του τουρισμού από την έναρξη της πανδημίας έως σήμερα. «Είμαστε σε απόγνωση. Αντιμετωπίζουμε σοβαρά ζητήματα επιβίωσης και θα κάνουμε γιορτές χωρίς χρήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ