16/06/2021

Στην Πάτρα η ΔΕΗ κόβει το ρευμα σε άνεργη μητέρα και στην Αθήνα οι υπουργοί του Μητσοτακη κάνουν φιγούρα αγοράζοντας πανάκριβα κουστούμια

Δυο εικόνες τόσο διαφορετικές σε μια Ελλάδα που πεθαίνει της πείνας. Στην Πατρα η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε άνεργη μητέρα ενός 8χρονου παιδιού που κάνει Χριστούγεννα στο σκοτάδι και την πείνα.

Την ίδια ώρα τα κανάλια παίζουν εικόνες του Αδωνι Γωργιαδη να αγοράζει κοστούμι από ένα από τα πιο αριστοκρατικά μαγαζιά των Αθηνών, καθώς εκείνος έχει λεφτά για ξόδεμα, αφού παρά το lockdown βουλευτές και υπουργοί συνεχίζουν να εισπράτουν τους παχυλούς μισθούς τους.

642F26B3 F51E 4ED2 A664 2A8BECA7C947

Την ίδια ώρα χιλιάδες άνεργοι ζητιανεύουν φαγητό για να μην πεθάνουν της πείνας καθώς οι παροχές της κυβέρνησης με τα 400 ευρώ αφορούν περιορισμένο αριθμό ανέργων. Χαρακτηριστικο παράδειγμα είναι πως όσοι πήραν 400 ευρώ τον Απρίλιο δεν διακιουνται τωρα άλλα χρήματα, δηλαδή η κυβέρνηση έκρινε πως τα 400 ευρώ του Απριλίου τους αρκούν για όλη την χρονιά.

Και μην ξεχνάμε και τις αυτοκτονίες που ξαφνικά γνωρίζουν εξαρση λόγω lowdown: Νέα αυτοκτονία επαγγελματία σε απογνωση λόγω lockdown – Ξενοδόχος κρεμάστηκε στην χερσόνησο Ηρακλείου
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ