Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει δύο κοπέλες – παραλίγο να σκοτώσει τη μία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με πρωτοφανή αγριότητα, ένας Πακιστανός επιχείρησε να βιάσει δύο γυναίκες με διαφορά λίγων λεπτών στην Κω, και μάλιστα προσπάθησε να πνίξει τη μία από αυτές! O 27χρονος αλλοδαπός θα δικαστεί στις 12 Ιανουαρίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απλή σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού κατά συρροή.

Τα δύο περιστατικά έγιναν τον Οκτώβριο του 2019, όταν ο Πακιστανός πλησίασε μια 41χρονη Ελληνίδα η οποία περπατούσε στη Λάμπη της Κω και επιχείρησε να της βγάλει την μπλούζα! Εκείνη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάνοντας τον δράστη να τραπεί σε φυγή. Το θύμα ειδοποίησε την Αμεση Δράση και αμέσως οι αστυνομικοί εντόπισαν, ύστερα από αναζητήσεις, τον 27χρονο κοντά στην παραλία της Λάμπης.

Πακιστανός νάρκωνε και βίαζε δύο κορίτσια. Τι θα πάθαινε εάν το έκανε στο Πακιστάν;

Ομως, διαπιστώθηκε ότι είχε προλάβει να επιτεθεί και σε μια 30χρονη Γερμανίδα, την οποία άρπαξε από τα οπίσθια και άρχισε να τη φιλάει. Η κοπέλα τού ξέφυγε και άρχισε να τρέχει προς τη θάλασσα, αλλά ο ξαναμμένος Πακιστανός την ακολούθησε και την έσπρωξε βίαια, με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό και να χτυπήσει στα βράχια. Ακόμα και τότε, ο αδίστακτος αλλοδαπός προσπαθούσε μετά μανίας να βγάλει την μπλούζα της τραυματισμένης τουρίστριας, ενώ ταυτόχρονα πίεζε το κεφάλι της μέσα στο νερό με κίνδυνο να την πνίξει! Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η 30χρονη κοπέλα άρχισε να φωνάζει και ο Πακιστανός το έβαλε στα πόδια. Ομως, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, που τον αναζητούσαν μετά την καταγγελία της Ελληνίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ