13/06/2021

Σκασμός, «κύριε» Τσαβούσογλου

Μπορεί ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας να έχουν σιωπήσει μπροστά στην πρωτοφανή απειλή του τούρκου υπουργού εξωτερικών, όμως ο ελληνικός λαός δεν θα σιωπήσει. Και θα δώσει την απάντηση σε όλα τα επίπεδα. Εάν ο τούρκος πραγματοποιήσει την απειλή του, η απάντηση θα δοθεί στο πεδίο της μάχης. Μέχρι τότε όμως, η κυβέρνηση όφειλε να έχει απαντήσει στο γκρίζο λύκο, αλλά και στους συμμάχους.

Ευθεία απειλή σε Δένδια από τον Τσαβούσογλου μέσω Twitter: Σου δίνω φιλική συμβουλή…

Έπρεπε να έχει υπενθύμιση στον Τσαβούσογλου ότι ο Έλληνας δεν «ζητιανεύει» βοήθεια από κανέναν. Αντίθετα, ο Έλληνας έχει χύσει ποταμούς αίματος τιμώντας πάντα τις συμμαχίες του. Σε δύο παγκόσμιους πολέμους η Ελλάδα δεν ήταν ούτε καιροσκόπος ούτε επιτήδεια ουδέτερη. Άρα, οι σύμμαχοι της οφείλουν να την βοηθήσουν απέναντι στην τουρκική απειλή. Δεν είναι χάρη, είναι οφειλή προς τον ελληνικό λαό.

Ο Έλληνας λοιπόν δικαιούται. Σε αντίθεση με τον Τούρκο ο οποίος εκβιάζει, απειλεί, λαδώνει με μαύρα δισεκατομμύρια την Δύση για να έχει την εύνοια της. Με άλλα λόγια, ο Έλληνας είναι ένας έντιμος και περήφανος εταίρος, σε αντίθεση με τον Τούρκο που είναι ένας διεθνής απατεώνας, ένας παγκόσμιος εκβιαστής, ένας βάρβαρος εισβολέας.

Απορούμε γιατί ο κύριος Δένδιας και ο κύριος Μητσοτάκης δεν έχουν δώσει ακόμα αυτή την αυτονόητη απάντηση στον προκλητικό τούρκο υπουργό εξωτερικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ