12/06/2021

Συνέδριο για την «ισλαμοφοβία» στην Θράκη! Πως ο Ερντογάν έστησε την ισλαμοφοβία για να καλύψει τους ισλαμοφασίστες

Όλοι σήμερα γνωρίζουμε ποιος δημιούργησε και προώθησέ με άφθονο χρήμα τον όρο ισλαμοφοβία στα δυτικά ΜΜΕ. Πάντως, όλοι έχουν πάρει είδηση την προπαγάνδα του Ερντογάν περί «ισλαμοφοβίας», και έχει απομείνει μόνος του ο σουλτάνος να την χρησιμοποιεί, μαζί με τους οπαδούς του. Σε λίγο θα αναγκαστεί να εισάγει καινούριο όρο. Την «τουρκοφοβία»!
Ο όρος ισλαμοφοβία ήταν ένα χρυσοπληρωμένο επίτευγμα του Ερντογάν για να υπερασπίσει επικοινωνιακά τους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες, που διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ένας όρος που προωθήθηκε στην Δύση μέσω λόμπι και δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Από το πουθενά, την ώρα που ο κόσμος πάγωνε από την θηριωδία της ισλαμικής τρομοκρατίας, κάποιοι περίεργοι τύποι που παρίσταναν τους «ανθρωπιστές», άρχισαν να χρησιμοποιούν τον όρο «ισλαμοφοβία», ταυτίζοντας τον με τον ρατσισμό.

Κάποια στιγμή το παραμύθι αυτό ξέφτισε, και αναγκάστηκε να βγαίνει ο ίδιος ο Ερντογάν και να μιλά για «ισλαμοφοβία». Αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ποιος ανακάλυψε και πλάσαρε τον συγκεκριμένο όρο.

Ημερίδα όμως με τίτλο «Ισλαμοφοβία στην Ελλάδα και ρητορική μίσους κατά της μειονότητας» οργάνωσε διαδικτυακώς το τουρκόφωνο ΠΕΚΕΜ, όπως αποκάλυψε στο facebook δημοτικός σύμβουλος και σύζυγος της προέδρου του μειονοτικού κόμματος, κυρίας Ασάφογλου. Σε αυτήν μετείχαν ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης» Αχμέτογλου, το μέλος της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Χαλήλ Μουσταφά και ο ερευνητής του Παντείου Αλέξανδρος Σακελλαρίου. Φανταστείτε τι ακούστηκε μετά και τη σύλληψη των δύο μουσουλμάνων από τη Θράκη για κατασκοπία. Οι Ελληνες χριστιανοί θα τους φταίνε πάλι. Πάντως όλοι γνωρίζουμε από που υποκινούνται οι συγκεκριμένοι διοργανωτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ