Χειραγώγηση του πληθυσμού με τεχνητές ελλείψεις στις ποσότητες του εμβολίου με στόχο τη δημιουργία φόβου έλλειψης ώστε να τρέξουν περισσότεροι να εμβολιαστούν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυβέρνηση ξεφτιλίζεται καθημερινά με τις ποσότητες των εμβολίων που θα έρθουν που μειώνονται συνεχώς όχι γιατί δεν έχει σχέδιο αλλά γιατί της έχει επιβληθεί σχέδιο επεξεργασμένο από μυστικές υπηρεσίες και εταιρίες χειραγώγησης.

Στην αρχή δημιουργησε προσδοκίες πως θα εμβολιαστούν εκατομμύρια πολίτες τους πρωτους μήνες και τωρα μαθαίνουμε πως τα εμβολια που θα έρθουν ως τον Μάρτιο θα είναι 1.265.550, περίπου για 630.000 διπλούς εμβολισμούς δηλαδή.

Αν μαλιστα βγάλουμε και τον άγνωστο αριθμό που θα πάει στα Σκοπια καταλαβαίνουμε πως κάτι δεν πάει καλά.

Η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κάποιος είναι πως η κυβέρνηση οδηγείται σε φιάσκο λόγω της ανικανότητας της να κάνει τον
σωστό προγραμματισμό.

Η αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση χανει την αξιοπιστία της καθώς άλλα έλεγε και άλλα θα ισχύσουν τελικά. Υπάρχει όμως ένα σημαντικό ερωτημα: Αν γνώριζε από την αρχή την αλήθεια και έλεγε ψέματα ή αν την έπιασαν κορόιδο και αυτήν.

Αυτή την στιγμή εκτελείται ένα σχέδιο με στόχο να κυριευθεί ο κόσμος από τον φοβο ότι τα εμβολια δεν θα φτάσουν για όλους ώστε να τρέξουν ακόμη και οι πιο δύσπιστοι να το κάνουν πριν τελειώσουν οι διαθέσιμες ποσότητες και είναι αργά.

Παίζοντας με τον γνωστό νόμο της ζήτησης και της προσφοράς προσπαθούν να αυξήσουν την ζήτηση μειώνοντας την προσφορά και πουλώντας παράλληλα φοβο.

Έτσι θα δούμε πολύ σύντομα πολίτες να ικετεύουν για να μπουν σε μια λίστα εμβολιασμού, με τον φόβο ότι αν δεν κινητοποιηθούν τωρα, θα το μετανιώσουν μετά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ