Απίστευτο φιάσκο Μητσοτάκη με τα εμβόλια

Πόσες δόσεις εντέλει θα έρθουν στην Ελλάδα κύριε Μητσοτάκη; Πόσα εμβόλια θα πάρουμε; Πως ενώ πριν λίγες μέρες μιλάγατε για 25 εκατομμύρια εμβόλια, φτάσαμε εντέλει να παραλαμβάνουμε με το ζόρι 7000; Τέτοια πράγματα δεν τα έχουμε ξαναζήσει στην Ελλάδα, ίσως μόνο στην εποχή του Σημίτη όταν οι υπουργοί του διαβεβαίωναν ότι το χρηματιστήριο θα πάει στις 7000 μονάδες.
Άλλο ένα φιάσκο, άκρως επικίνδυνο για την Ελλάδα. Μετά και τις κυρώσεις που «θα δάγκωναν», αλλά εξελίχθηκαν σε «γλείψιμο» στην Τουρκία, έχουμε νέα ψυχρολουσία με τα εμβόλια. Μία αποτυχία που δυστυχώς την χρεώνεται προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είτε ζει εκτός πραγματικότητας, είτε ότι έχει δίπλα του άκρως επικίνδυνους συμβούλους.
Δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να δηλώνει δημοσίως ότι «η Ελλάδα θα λάβει πάνω από 25 εκατ. δόσεις εμβολίων», λίγες ημέρες μετά να κάνουν λόγο για «μερικές εκατοντάδες χιλιάδες» και εντέλει να καταλήγουμε σε κάτω από 10.000 δόσεις!

BE315C68 9367 4549 8619 09C42871A640
Η επίμαχη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Για όλες αυτές τις παλινωδίες, τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στα θέματα της πανδημίας, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς για τις ολέθριες αποτυχίες της κυβέρνησης. Είτε ο πρωθυπουργός είναι εκτός πραγματικότητας και ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, είτε έχει επικίνδυνους συμβούλους που τον οδηγούν σε έναν συνεχή διασυρμό, που δεν είναι επικοινωνιακός, αλλά ταυτίζεται με επικίνδυνες εξελίξεις για την χώρα και την κοινωνία.
Αφήνουν τον πρωθυπουργό να γελοιοποιείται και να εκτίθεται προσωπικά και έπειτα αντί να πέσουν κεφάλια, προσπαθούν μέσω της επικοινωνιακής προπαγάνδας να διαγράψουν τις αστοχίες από την μνήμη των πολιτών.

Πλέον τις απαντήσεις πρέπει να της δώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Τον δουλεύουν η μας δουλεύει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ