Προεδρική χάρη στον ομογενή George Παπαδόπουλο από τον πρόεδρο Τραμπ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο έλληνας ομογενής που συμμετείχε στην ομάδα Τραμπ, και κυνηγήθηκε ανελέητα από το αμερικανικό βαθύ κράτος για δήθεν σχέσεις με την Ρωσία, τις οποίες ουδέποτε είχε, έλαβε χάρη από τον πρόεδρο Τραμπ. Μία ηθική δικαίωση για τον συμπατριώτη μας, ο οποίος έπεσε στα δίχτυα μίας απίστευτης συνωμοσίας, απειλήθηκε, εκβιάστηκε, προδόθηκε από τους δικηγόρους του, από κάποιους γελοίους έλληνες και Ελληνοαμερικάνους, από κάτι ελεεινούς δημοσιογράφος στην Αμερική αλλά και την Ελλάδα.

Η ουσιαστική του δικαίωση φυσικά είχε έρθει νωρίτερα με την απόφαση του δικαστηρίου που του επέβαλε μόλις 12 ημέρες φυλακή, και τον δικαστή να λέει πως αυτός ο άνθρωπος δεν θα έπρεπε καν να έχει κατηγορηθεί!

Το Ολυμπία στάθηκε δίπλα στο George από την πρώτη στιγμή, και σήμερα δικαιώνεται μαζί του. Η προεδρική χάρη που του απέδωσε νωρίτερα ο πρόεδρος Τραμπ, όχι μόνο τον δικαιώνει, αλλά του ανοίγει τον δρόμο για την κεντρική αμερικανική πολιτική σκηνή. Όπου το Ολυμπία θα είναι πάλι δίπλα του, γιατί έχει να προσφέρει πάρα πολλά τόσο στις ΗΠΑ όσο και την Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ