17/09/2021

Τσουνάμι Folli Follie: Η ΝΔ ξήλωσε τους εισαγγελείς που ερευνούσαν – Ενεργό στέλεχος του Χρηματιστηρίου αναφέρεται στα email

 

netakias

Άνοιξε όπως φαίνεται ο ασκός του Αιόλου με την υπόθεση Folli Follie. Γιατί αν και τα ΜΜΕ που ελέγχονται ασφυκτικά από την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, αξιοποίησαν την αναφορά των ονομάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε email κάποιου στελέχους της εταιρίας προς τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο για πολιτικούς λόγους, βγήκαν στην επιφάνεια κι άλλες πτυχές, πιο σοβαρές που δεν φαίνεται να ευνοούν την Νέα Δημοκρατία.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην εκπομπή Kontra24, διαβάζοντας επίμαχο email που δημοσίευσε η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ εκτός από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται κι άλλα μέλη της οικονομικής ζωής του τόπου. (ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ) Στο δημοσίευμα που διαβάζει στον αέρα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλάγης, αναφέρεται πως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενώ φέρεται να υπήρξε και επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής από μέλος του διοικητικού συμβουλίου (σσ Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς).

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που στάλθηκε στις 9 Μαΐου 2018 από το στέλεχος της εταιρίας (διευθυντής ασφαλείας) στον γιο του ιδρυτή της αναφέρεται :

«Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κο Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κο Λαζαρίδη.»

Σε άλλο σημείο στην ίδια εκπομπή ο βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης κατήγγειλε ότι η Νέα Δημοκρατία ξήλωσε όλου τους οικονομικού εισαγγελείς που ερευνούσαν την τεράστια αυτή υπόθεση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στο δίκτυο Endeavor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ