2/08/2021

Κατέρρευσαν οι πολίτες μόλις είδαν πως θα είναι τα κέντρα εμβολιασμού!

Με μεγάλη έκπληξη οι έλληνες πολίτες που αγωνιούσαν για το πως ακριβώς θα είναι τα κέντρα εμβολιασμού, λογική βέβαια η ανησυχία τους αφού είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει, αντίκρισαν ένα εξαιρετικά οικείο περιβάλλον.

Εκεί που ολοι πίστευαν ότι τα κέντρα εμβολιασμού θα είναι κάτι από κόσμο, κάτι τρομακτικό, κάτι που θα παραπέμπει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, ήρθε το αποκλειστικό ρεπορτάζ γνωστής ιστοσελίδας, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η ιστοσελίδα λοιπόν αποκαλύπτει με φωτογραφίες το πως θα μοιάζουν τα κέντρα του εμβολιασμού. Και αυτό είναι μία εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη. Διότι οι πολίτες με ικανοποίηση και ανακούφιση αντίκρισαν ένα εξαιρετικά οικείο περιβάλλον. Ένα περιβάλλον που για την ακρίβεια υπάρχει σε κάθε σπίτι. Ένα ψυγείο κλειστό που όταν το ανοίγεις είναι ένα ψυγείο ανοιχτό.

Ένα ψυγείο ανοιχτό με τις αβγουλιέρες του, τα συρτάρια για τα λαχανικά, μόνο το τάπερ με την φασολάδα από προχθές λείπει. Νομίζεις δηλαδή ότι αντί να πας για εμβόλιο, θα πας επίσκεψη στην μανούλα σου και θα βγάλει τα ντολμαδάκια από την κατάψυξη για να σου τα ζεστάνει.

Αυτό δεν είναι απλά αποκλειστικότητα, είναι κοινωνικό έργο. Μπράβο στην ιστοσελίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ