ΚΥΡΙΑΚΗ, 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

5000 αστυνομικούς βγάζει στους δρόμους ο Χρυσοχοϊδης για να μην χαρεί Χριστουγεννιατικα ο κόσμος – Αυστηροί έλεγχοι ακόμη και στα σπίτια με την παρουσία εισαγγελέα λες και είμαστε στην Ουγκαντα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε επιφυλακή οι αστυνομικές αρχές λόγω του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με την κυβέρνηση Χριστουγεννιατικα να κινητοποιεί 5000 αστυνομικούς για να μην γιορτάσει ο κόσμος.

Θα υπάρχουν αυστηρότατοι έλεγχοι ενώ οι εισαγγελείς θα είναι σε ετοιμότητα να επέμβουν ακόμη και σε σπίτια αν υπάρξουν πληροφορίες ή καταγγελίες για παράβαση των μέτρων του Κορωνοϊού.

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να γιορτάσει τα χειρότερα Χριστούγεννα της μετά την κατοχή και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Με απαγορεύσεις, με φοβο και με τρόμο. Αυτή θα είναι η εικόνα των φετινών Χριστουγέννων με Μητσοτακη.

Καλες γιορτές και καλά Χριστούγεννα λοιπόν.
ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις