25/06/2021

Μόνιμη ανατροπή πλέον στις εργασιακές σχέσεις και την κυριακάτικη αργία φέρνει το lockdown: Ανοικτά τα σουπερ μάρκετ και την Κυριακή 03 Ιανουαρίου

Με προσχημα τον Κορωνοϊο η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει τους δικούς της κανόνες που αφορούν την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Με κυβερνητική έντολη λοιπόν τα σουπερ μάρκετ θα μπορούν εκτός από αυτή την Κυριακή να λειτουργήσουν και την επόμενη, 03 Ιανουαρίου καθώς υπογράφηκε η σχετική απόφαση στα πλαίσια των μέτρων του lockdown.

Τη στιγμή που τα μικρά καταστήματα παραμένουν κλειστά και κοροϊδεύουν τον εαυτό τους με το click away, τα σουπερ μάρκετ εξαπλώνουν τα δίκτυα τους και τις Κυριακές, κάτι που ήταν ο κρυφός τους πόθος αρκετά χρόνια.

Άλλωστε και ο ίδιος ο υπουργός ανάπτυξης πρόσφατα πήρε θέση για τις Κυριακές λέγοντας πως η συζήτηση είναι πλέον ντεμοντέ, ο κόσμος έχει αλλάξει…..

Υ.Γ. 1. Το προαιρετικό ωράριο είναι 7:00 έως 21:00, καθώς δεν υπάρχει πλέον ο σκόπελος της εκκλησίας που αντιδρούσε και αυτή στο άνοιγμα το πρωί της Κυριακής για να μπορεί να εκκλησιάζεται ο κόσμος. Είδατε τι ωραία που βολεύτηκαν όλα; Με κλειστές τις εκκλησίες έπεσε ακόμη ένα εμπόδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ