Εμβολιο – άφιξη στην Αθήνα: Συγχαρητήρια επιστολή του Τομ Κρουζ για την Ελληνική παρωδία του Mission Impossible

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενθουσιασμένος είναι όλος ο πλανήτης για τα εντυπωσιακά μέτρα ασφαλείας των Ελληνικών αρχών που έδρασαν κατόπιν σχεδίου και κατάφεραν να γίνει η μεταφορά των εμβολίων στις μυστικές τοποθεσίες που είχαν ανακοινωθεί εκ των προτέρων με κάθε μυστικότητα.

Η επιχείρηση που θύμιζε παρωδία ταινιών της σειράς Mission Impossible με τον Τομ Κρουζ στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και προσέφερε άφθονη διασκέδαση στο Ελληνικό κοινό.

Μαλιστα ζητήθηκε από το Netflix να αγοραστούν τα δικαιώματα για να γινει μίνι τηλεοπτική σειρά η άφιξη των εμβολίων στη χώρα μας, γεγονός που χαροποίησε τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Η Ελλάδα της φτώχειας και της μιζέριας κατάφερε να ξεχωρίσει διοργανώνοντας μια φαντασμαγορική τελετή άφιξης των εμβολίων σε ελληνικό έδαφος, σε live μετάδοση από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα σε παγκόσμιο επίπεδο, κατορθώνοντας παραλλληλα να κρατήσει μυστική την τοποθεσία καθώς αρκετοί κρατικοί αξιωματούχοι δεν κατάφεραν να βρουν τις αποθήκες χωρίς την καθοδήγηση του GPS.

Η χώρα μας έλαμψε για άλλη μια φορά χάρη στην πεφωτισμένη καθοδήγηση του Κυριακου Μητσοτακη. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

https://twitter.com/jeronymoboss/status/1342742782709035008?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ