Πασίγνωστη δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι τα εμβόλια είναι δωρεάν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον διαβάσαμε τον ισχυρισμό της γνωστής δημοσιογράφου κυρίας Παναγοπούλου, ότι τα εμβόλια είναι δωρεάν, επειδή έκανε συμφωνία η ΕΕ.

«Αναλογιστείτε σε τι κατάσταση θα βρισκόμασταν αν είχαν υλοποιηθεί τα σχέδια εκείνων που προσπαθούσαν να μας βγάλουν εκτός ΕΕ», συμπλήρωσε στο μήνυμα της η γνωστή δημοσιογράφος.

Εάν όντως ισχύει αυτό και θα πάρουμε τα εμβόλια τσάμπα ακριβώς επειδή έκανε τέτοια συμφωνία η ΕΕ, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να ανακηρυχθεί μέγας ηγέτης και να του στήσουμε αγάλματα στις μεγάλες πλατείες.

Διότι από τα συμφραζόμενα της δημοσιογράφου, αυτό προκύπτει. Δεν είναι δυνατόν η κυρία Παναγοπούλου, μία έμπειρη δημοσιογράφος να ισχυρίζεται πως τα εμβόλια θα δοθούν μόνο στην ΕΕ, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί πλήθος χωρών που θα παραλάβουν το συγκεκριμένο εμβόλιο χωρίς να είναι μέλη της ΕΕ.

Το περίεργο είναι, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε μία τέτοια συμφωνία, γιατί δεν την έχει ανακοινώσει επίσημα. Εδώ ανακοινώνει συμφωνίες που ουδέποτε υλοποιούνται, πανηγυρίζει για ανύπαρκτες επιτυχίες που έπειτα διαψεύδονται παταγωδώς. Είναι δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει καθαρίσει να πάρουμε τσάμπα τα εμβόλια και να μην γίνεται Πρώτο Θέμα σε όλα τα κανάλια και τις φιλικές προς την κυβέρνηση εφημερίδες; Είναι δυνατόν τέτοιο επίτευγμα να το ανακαλύπτει μόνο η κυρία Παναγοπούλου και οι υπόλοιποι να ζουν στο σκοτάδι;

Είναι δυνατόν να έχουμε τέτοιον ηγέτη στο τιμόνι της χώρας και να μην το γνωρίζει άλλος πλην της κυρίας Παναγοπούλου; Αναμένουμε λοιπόν μία επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει την αποκάλυψη της γνωστής δημοσιογράφου για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

9D9A09E3 C28C 4C67 839B 4DB8FC314129
Η ανάρτηση της γνωστή δημοσιογράφου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ